donderdag 7 november 2013


Exit Julia De Caluwé

 
Wij vernemen het overlijden van onze gewaardeerde collega Julia De Caluwé.
Zij stond jaren ten dienste van onze gasten in de julibedevaart.
Op woensdag 6 november om 11 u. in de Sint-Martinuskerk - Markt - Beveren - Waas.
We zijn onze lieve collega indachtig in ons gebed!  ( Mireille Gevaert

 
Diana Smits schreef: Afscheid genomen van een toffe vrouw. juliake ik zal je NOOIT vergeten!!!!! je zal altijd een bijzonder plaatsje hebben in mijn hart.
ik ben blij dat ik dit jaar met je heb kunnen mee gaan naar Lourdes. het was de eerste keer dat ik met de vlaamse bedevaarders mee naar Lourdes geweesd ben. maar het zal zeker niet de laatste keer zijn. al een geluk dat ik dit jaar met je ben mee geweesd.... zo kan ik je lourdeswerk verder zetten.
ik heb je daar in Lourdes beter leren kennen en we hadden nog zoveel plannen samen gemaakt; maar god heeft er anders over beslist.
ik heb je leren kennen via "het vlaams kruis" en door je verhalen over je lourdesbedevaarten, heb je me daar mee naartoe geholpen. ik zal verder gaan;...... maar spijtig genoeg zonder jou.
we zullen je missen meid!!!! het ga je goed; waar je ook bent!!!
 Greet Vanden Dorpe schreef: Het was een bijzonder mooie en serene viering met pakkende getuigenissen,de teksten, de muziek, de bloemen... Julia je laat een grote leegte na, we gaan je missen, daar waar je bent,denk nog even aan ons...dank voor de mooie jaren,het ga je goed daar aan de overkant

Krikke schreef: Sterkte mama. En Julia zal met trots van daar boven naar beneden kijken om te zien hoe jij het werk in lourdes voort zet.xxx

Hans Masschelein schreef: Veel sterkte en oprechte christelijke deelneming!
 Goede Loudesvrienden,
Ik sta verstomd om dit onverwachte heengaan van een zo gedreven collega, voor wie geen werk teveel was, en die het 'in dienst staan'  doorheen het hele jaar gewoon vanzelfsprekend vond. Groot was dan ook haar professionele inzet bij de ambulancedienst Ambuce.Verbonden met jullie allen, en met een dankbare gedachte aan Julia, ons veel te vroeg ontvallen.
In alle Lourdesvriendschap,
Luc Vanerum.









)